en hr
Kontaktirajte Javorovu dolinu: e-mail: zrinka@maplevalleycroatia.com telephone: +385 91 127 2222

Hlevci

Dobrodošli u Javorovu dolinu!

Smještena u srcu šuma Gorskog Kotara, Javorova dolina je savršeno mjesto za odmor, mir i tišinu, ali i za ljubitelje prirode koji žele istraživati, a u okolici imaju priliku upoznati nacionalni park Risnjak, mnoštvo biljnih, ali i životinjskih vrsta.

Chalets

Hlevci
Hlevci

Kuća "SMREKA"

Manja kuća.
Smještaj za max. 4 osobe.

Hlevci

Kuća "JELA"

Najveća kuća.
Smještaj za max. 6 osoba.

Hlevci

Kuća "BREZA"

Kuća na vrhu skijaške staze.
Smještaj za max. 4 osobe.

Preferiramo grupno iznajmljivanje sve tri kuće!

Javorova dolina je imanje koje nudi razne sadržaje za svoje goste. Sastoji od 10 hektara zemlje na kojoj su smještene 3 kuće, čeka, skijaška staza, teren za tenis te mali nogomet, kao i 3 jezera te nekolicina potočića koji izviru na samom imanju.

Ovo je imanje uistinu smješteno u samoj šumi te su prvi susjedi udaljeni 3km. Javorova dolina spada u maleno mjesto - Hlevci, a veće mjesto je Ravna Gora koja nudi i restorane, kafiće, veliku tgovinu za sve potrebne namirnice.

Karta lokacije

Hlevci

Što se tiče udaljenosti većih mjesta, od Rijeke je udaljenost oko 40km, tj. pola sata autoputom. S druge strane je Zagreb i udaljenost je oko 100km, tj. oko sat vremena vožnje.


Gorski kotarOno što Gorski Kotar čini iznimnim, osim prirode koja oduzima dah, jesu mala mjesta koja često imaju razna događanja vezana uz Gorski Kotar, od tradicionalnog branja gljiva, zatim pravljena likera od borovnica na što su iznimno ponosni, natjecanje u pravljenju gulaša itd. Okupe se Gorani, ali i turisti koji uživaju u njihovoj dobrodošlici.

Gorski Kotar uisitinu nudi za svakoga po nešto, a idealan je i zbog povezanosti s morem (samo pola sata vožnje), a do glavnog grada Hrvatske udaljen je svega sat vremena.